ВИДЕО: Јункер се движеше нестабилно, Заев му помогна да се симне од подиумот - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Јункер се движеше нестабилно, Заев му помогна да се симне од подиумот
Актуелно

ВИДЕО: Јункер се движеше нестабилно, Заев му помогна да се симне од подиумот

12/07/2018 - 19:13 2,273 прегледи
ВИДЕО: Јункер се движеше нестабилно, Заев му помогна да се симне од подиумот