Захарова: Вовлекувањето на Македонија во НАТО доказ дека ширењето на Алијансата е само по себе цел - А1он
Почетна Македонија Захарова: Вовлекувањето на Македонија во НАТО доказ дека ширењето на Алијансата е само по себе цел
Македонија

Захарова: Вовлекувањето на Македонија во НАТО доказ дека ширењето на Алијансата е само по себе цел

12/07/2018 - 18:25 1,615 прегледи
Захарова: Вовлекувањето на Македонија во НАТО доказ дека ширењето на Алијансата е само по себе цел