Конте: Италија не се согласи на дополнителни финансиски обврски кон НАТО - А1он
Почетна Свет Конте: Италија не се согласи на дополнителни финансиски обврски кон НАТО
Свет

Конте: Италија не се согласи на дополнителни финансиски обврски кон НАТО

12/07/2018 - 17:51 595 прегледи
Конте: Италија не се согласи на дополнителни финансиски обврски кон НАТО