Касами: БЕСА ќе се ангажира во помагање на исполнување на условите за членство во НАТО - А1он
Почетна Македонија Касами: БЕСА ќе се ангажира во помагање на исполнување на условите за членство во НАТО
Македонија

Касами: БЕСА ќе се ангажира во помагање на исполнување на условите за членство во НАТО

12/07/2018 - 16:52 188 прегледи
Касами: БЕСА ќе се ангажира во помагање на исполнување на условите за членство во НАТО