Средба Џафери-Карачевски: Отворањето на авио-линијата Скопје-Варшава ќе придонесе во зајакнување на односните - А1он
Почетна Македонија Средба Џафери-Карачевски: Отворањето на авио-линијата Скопје-Варшава ќе придонесе во зајакнување на односните
Македонија

Средба Џафери-Карачевски: Отворањето на авио-линијата Скопје-Варшава ќе придонесе во зајакнување на односните

12/07/2018 - 16:45 71 прегледи
Средба Џафери-Карачевски: Отворањето на авио-линијата Скопје-Варшава ќе придонесе во зајакнување на односните