Димитров: Македонија кон средината на 2019. и формално членка на НАТО, ако се оди како треба - А1он
Почетна Македонија Димитров: Македонија кон средината на 2019. и формално членка на НАТО, ако се оди како треба
Македонија

Димитров: Македонија кон средината на 2019. и формално членка на НАТО, ако се оди како треба

12/07/2018 - 16:33 146 прегледи
Димитров: Македонија кон средината на 2019. и формално членка на НАТО, ако се оди како треба