Град Скопје нема да ги отстрани столпчињата на тротоарите на Партизанска за што граѓаните најавија протест - А1он
Почетна Македонија Град Скопје нема да ги отстрани столпчињата на тротоарите на Партизанска за што граѓаните најавија протест
Македонија

Град Скопје нема да ги отстрани столпчињата на тротоарите на Партизанска за што граѓаните најавија протест

12/07/2018 - 15:54 199 прегледи
Град Скопје нема да ги отстрани столпчињата на тротоарите на Партизанска за што граѓаните најавија протест