Трамп: Еден ден Иран ќе ме повика за да се договориме - А1он
Почетна Свет Трамп: Еден ден Иран ќе ме повика за да се договориме
Свет

Трамп: Еден ден Иран ќе ме повика за да се договориме

12/07/2018 - 15:27 149 прегледи
Трамп: Еден ден Иран ќе ме повика за да се договориме