Вработените во Фиат најавија штрајк поради исплатата за трансферот на Роналдо - А1он
Почетна Економија Вработените во Фиат најавија штрајк поради исплатата за трансферот на Роналдо
Економија

Вработените во Фиат најавија штрајк поради исплатата за трансферот на Роналдо

12/07/2018 - 13:39 206 прегледи
Вработените во Фиат најавија штрајк поради исплатата за трансферот на Роналдо