(ВИДЕО) Дескоска: Изборот на ДИК не смее да биде во пакет со никакви амнестии за технички и пржински влади - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Дескоска: Изборот на ДИК не смее да биде во пакет со никакви амнестии за технички и пржински влади
Видео

(ВИДЕО) Дескоска: Изборот на ДИК не смее да биде во пакет со никакви амнестии за технички и пржински влади

12/07/2018 - 12:43 600 прегледи
(ВИДЕО) Дескоска: Изборот на ДИК не смее да биде во пакет со никакви амнестии за технички и пржински влади