ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот на Ново Село не е единствен функционер на власта за кој постојат сериозни индиции за криминал - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот на Ново Село не е единствен функционер на власта за кој постојат сериозни индиции за криминал
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот на Ново Село не е единствен функционер на власта за кој постојат сериозни индиции за криминал

12/07/2018 - 09:29 2,226 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Градоначалникот на Ново Село не е единствен функционер на власта за кој постојат сериозни индиции за криминал