Ѓукановиќ: Црна Гора ќе издвои повеќе за одбраната, а ќе учествува и во мисии во Ирак и во Летонија - А1он
Почетна Регион Ѓукановиќ: Црна Гора ќе издвои повеќе за одбраната, а ќе учествува и во мисии во Ирак и во Летонија
Регион

Ѓукановиќ: Црна Гора ќе издвои повеќе за одбраната, а ќе учествува и во мисии во Ирак и во Летонија

11/07/2018 - 19:59 131 прегледи
Ѓукановиќ: Црна Гора ќе издвои повеќе за одбраната, а ќе учествува и во мисии во Ирак и во Летонија