(ВИДЕО) Заев: Повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Заев: Повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум
Македонија

(ВИДЕО) Заев: Повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум

11/07/2018 - 19:40 1,376 прегледи
(ВИДЕО) Заев: Повеќето граѓани ќе гласаат позитивно на претстојниот референдум