(ВИДЕО) Стоилковски: Македонија не стана членка на НАТО и нема датум за почеток на преговори со ЕУ, дипломатијата крахираше - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Стоилковски: Македонија не стана членка на НАТО и нема датум за почеток на преговори со ЕУ, дипломатијата крахираше
Македонија

(ВИДЕО) Стоилковски: Македонија не стана членка на НАТО и нема датум за почеток на преговори со ЕУ, дипломатијата крахираше

11/07/2018 - 19:33 1,621 прегледи
(ВИДЕО) Стоилковски: Македонија не стана членка на НАТО и нема датум за почеток на преговори со ЕУ, дипломатијата крахираше