Нова функција ќе ги препознава сомнителните профили на Фејсбук Месенџер - А1он
Почетна МагазинТехнологија Нова функција ќе ги препознава сомнителните профили на Фејсбук Месенџер
Технологија

Нова функција ќе ги препознава сомнителните профили на Фејсбук Месенџер

14/07/2018 - 17:59 322 прегледи
Нова функција ќе ги препознава сомнителните профили на Фејсбук Месенџер