Политичар од Република Српска: Доколку Бошњаците го сакаат тој геноцид врз нив, нека ја почекаат „следната можност“ - А1он
Почетна Регион Политичар од Република Српска: Доколку Бошњаците го сакаат тој геноцид врз нив, нека ја почекаат „следната можност“
Регион

Политичар од Република Српска: Доколку Бошњаците го сакаат тој геноцид врз нив, нека ја почекаат „следната можност“

11/07/2018 - 18:47 1,399 прегледи
Политичар од Република Српска: Доколку Бошњаците го сакаат тој геноцид врз нив, нека ја почекаат „следната можност“