Трамп побарал од членките на НАТО да ги удвојат расходите за одбрана на 4 проценти од БДП - А1он
Почетна Свет Трамп побарал од членките на НАТО да ги удвојат расходите за одбрана на 4 проценти од БДП
Свет

Трамп побарал од членките на НАТО да ги удвојат расходите за одбрана на 4 проценти од БДП

11/07/2018 - 18:18 425 прегледи
Трамп побарал од членките на НАТО да ги удвојат расходите за одбрана на 4 проценти од БДП