Општина Гази Баба ќе работи на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора - А1он
Почетна Македонија Општина Гази Баба ќе работи на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора
Македонија

Општина Гази Баба ќе работи на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора

11/07/2018 - 17:30 106 прегледи
Општина Гази Баба ќе работи на проблемите со поројните води на Скопска Црна Гора