Откако и се нафрли утринава, Трамп изјави дека имал „одлична“ средба со Меркел - А1он
Почетна Свет Откако и се нафрли утринава, Трамп изјави дека имал „одлична“ средба со Меркел
Свет

Откако и се нафрли утринава, Трамп изјави дека имал „одлична“ средба со Меркел

11/07/2018 - 17:25 327 прегледи
Откако и се нафрли утринава, Трамп изјави дека имал „одлична“ средба со Меркел