Комисија во Прилеп ќе врши проценка на штетите од невремето - А1он
Почетна Македонија Комисија во Прилеп ќе врши проценка на штетите од невремето
Македонија

Комисија во Прилеп ќе врши проценка на штетите од невремето

11/07/2018 - 16:36 191 прегледи
Комисија во Прилеп ќе врши проценка на штетите од невремето