Дескоска се сретна со претставници на Независниот синдикат на затворската полиција и администрација - А1он
Почетна Македонија Дескоска се сретна со претставници на Независниот синдикат на затворската полиција и администрација
Македонија

Дескоска се сретна со претставници на Независниот синдикат на затворската полиција и администрација

11/07/2018 - 16:04 134 прегледи
Дескоска се сретна со претставници на Независниот синдикат на затворската полиција и администрација