Тачи: Само казнувањето на авторите на геноцидот во Сребреница ќе ја излечи болката на семејствата - А1он
Почетна Регион Тачи: Само казнувањето на авторите на геноцидот во Сребреница ќе ја излечи болката на семејствата
Регион

Тачи: Само казнувањето на авторите на геноцидот во Сребреница ќе ја излечи болката на семејствата

11/07/2018 - 14:35 143 прегледи
Тачи: Само казнувањето на авторите на геноцидот во Сребреница ќе ја излечи болката на семејствата