Грант од 4,6 милиони евра од Швајцарија за комуналната инфраструктура во Гостивар - А1он
Почетна Економија Грант од 4,6 милиони евра од Швајцарија за комуналната инфраструктура во Гостивар
Економија

Грант од 4,6 милиони евра од Швајцарија за комуналната инфраструктура во Гостивар

11/07/2018 - 13:51 180 прегледи
Грант од 4,6 милиони евра од Швајцарија за комуналната инфраструктура во Гостивар