Мошуц, Братеску и Молдовеану најавија спектакуларен концерт на отворањето на „Охридско лето“ - А1он
Почетна Култура Мошуц, Братеску и Молдовеану најавија спектакуларен концерт на отворањето на „Охридско лето“
Култура

Мошуц, Братеску и Молдовеану најавија спектакуларен концерт на отворањето на „Охридско лето“

11/07/2018 - 14:00 78 прегледи
Мошуц, Братеску и Молдовеану најавија спектакуларен концерт на отворањето на „Охридско лето“