Преку креативни работилници децата од Преспа ќе ја запознаваат околината - А1он
Почетна Култура Преку креативни работилници децата од Преспа ќе ја запознаваат околината
Култура

Преку креативни работилници децата од Преспа ќе ја запознаваат околината

11/07/2018 - 14:00 206 прегледи
Преку креативни работилници децата од Преспа ќе ја запознаваат околината