Столтенберг: Нема природен закон според кој НАТО треба да постои вечно - А1он
Почетна Свет Столтенберг: Нема природен закон според кој НАТО треба да постои вечно
Свет

Столтенберг: Нема природен закон според кој НАТО треба да постои вечно

11/07/2018 - 12:57 1,133 прегледи
Столтенберг: Нема природен закон според кој НАТО треба да постои вечно