Општина Кисела Вода и Црвениот крст-Кисела Вода со проект за помош на граѓаните од високите температури - А1он
Почетна Македонија Општина Кисела Вода и Црвениот крст-Кисела Вода со проект за помош на граѓаните од високите температури
Македонија

Општина Кисела Вода и Црвениот крст-Кисела Вода со проект за помош на граѓаните од високите температури

11/07/2018 - 12:30 140 прегледи
Општина Кисела Вода и Црвениот крст-Кисела Вода со проект за помош на граѓаните од високите температури