Презентација на реализирани конзерваторско-реставраторски работи на античкиот театар во Скупи - А1он
Почетна Култура Презентација на реализирани конзерваторско-реставраторски работи на античкиот театар во Скупи
Култура

Презентација на реализирани конзерваторско-реставраторски работи на античкиот театар во Скупи

11/07/2018 - 08:27 405 прегледи
Презентација на реализирани конзерваторско-реставраторски работи на античкиот театар во Скупи