(ВИДЕО) Венециска комисија: Потребно е допрецизирање на законите од правосудството - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Венециска комисија: Потребно е допрецизирање на законите од правосудството
Актуелно

(ВИДЕО) Венециска комисија: Потребно е допрецизирање на законите од правосудството

10/07/2018 - 14:33 644 прегледи
(ВИДЕО) Венециска комисија: Потребно е допрецизирање на законите од правосудството