Судењето за расипаните пилиња и полутки, од кое државата 11 години не може да наплати 20 милиони евра, одложено за октомври - А1он
Почетна Актуелно Судењето за расипаните пилиња и полутки, од кое државата 11 години не може да наплати 20 милиони евра, одложено за октомври
Актуелно

Судењето за расипаните пилиња и полутки, од кое државата 11 години не може да наплати 20 милиони евра, одложено за октомври

03/07/2018 - 12:24 1,191 прегледи
Судењето за расипаните пилиња и полутки, од кое државата 11 години не може да наплати 20 милиони евра, одложено за октомври