Аpple потврдија за проблем со тастатурата на MacBook и ветуваат бесплатна поправка - А1он
Почетна МагазинТехнологија Аpple потврдија за проблем со тастатурата на MacBook и ветуваат бесплатна поправка
Технологија

Аpple потврдија за проблем со тастатурата на MacBook и ветуваат бесплатна поправка

25/06/2018 - 19:01 117 прегледи
Аpple потврдија за проблем со тастатурата на MacBook и ветуваат бесплатна поправка