Заев прими делегација на Институтот за национална историја во пресрет на одбележувањето 70 години од основањето - А1он
Почетна Македонија Заев прими делегација на Институтот за национална историја во пресрет на одбележувањето 70 години од основањето
Македонија

Заев прими делегација на Институтот за национална историја во пресрет на одбележувањето 70 години од основањето

25/06/2018 - 17:35 366 прегледи
Заев прими делегација на Институтот за национална историја во пресрет на одбележувањето 70 години од основањето