ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов се пофали со проект изработен и реализиран од неговиот претходник, Коце Трајановски - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов се пофали со проект изработен и реализиран од неговиот претходник, Коце Трајановски
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов се пофали со проект изработен и реализиран од неговиот претходник, Коце Трајановски

25/06/2018 - 17:11 3,158 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Шилегов се пофали со проект изработен и реализиран од неговиот претходник, Коце Трајановски