Манчевски: Македонија спремна да биде домаќин на Академија за сајбер безбедност - А1он
Почетна Македонија Манчевски: Македонија спремна да биде домаќин на Академија за сајбер безбедност
Македонија

Манчевски: Македонија спремна да биде домаќин на Академија за сајбер безбедност

25/06/2018 - 16:56 514 прегледи
Манчевски: Македонија спремна да биде домаќин на Академија за сајбер безбедност