(ВИДЕО) Стоилковски: Медиуми, политичари и институции веќе почнуваат да ја ословуваат земјава како Северна Македонија - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Стоилковски: Медиуми, политичари и институции веќе почнуваат да ја ословуваат земјава како Северна Македонија
Македонија

(ВИДЕО) Стоилковски: Медиуми, политичари и институции веќе почнуваат да ја ословуваат земјава како Северна Македонија

25/06/2018 - 16:50 242 прегледи
(ВИДЕО) Стоилковски: Медиуми, политичари и институции веќе почнуваат да ја ословуваат земјава како Северна Македонија