(ВИДЕО) Трипуновски: Земјоделците се излажани и изманипулирани, земјоделието секојдневно тоне - А1он
Почетна Економија (ВИДЕО) Трипуновски: Земјоделците се излажани и изманипулирани, земјоделието секојдневно тоне
Економија

(ВИДЕО) Трипуновски: Земјоделците се излажани и изманипулирани, земјоделието секојдневно тоне

25/06/2018 - 16:44 140 прегледи
(ВИДЕО) Трипуновски: Земјоделците се излажани и изманипулирани, земјоделието секојдневно тоне