Жерновски: Очекуваме засилена поддршка од САД и ефектуирање на поканата за членство во НАТО - А1он
Почетна Македонија Жерновски: Очекуваме засилена поддршка од САД и ефектуирање на поканата за членство во НАТО
Македонија

Жерновски: Очекуваме засилена поддршка од САД и ефектуирање на поканата за членство во НАТО

25/06/2018 - 16:36 72 прегледи
Жерновски: Очекуваме засилена поддршка од САД и ефектуирање на поканата за членство во НАТО