МЗШВ: Интервентна субвенција од четири денари за предадени домати во преработувачки капацитети - А1он
Почетна Економија МЗШВ: Интервентна субвенција од четири денари за предадени домати во преработувачки капацитети
Економија

МЗШВ: Интервентна субвенција од четири денари за предадени домати во преработувачки капацитети

24/06/2018 - 14:17 351 прегледи
МЗШВ: Интервентна субвенција од четири денари за предадени домати во преработувачки капацитети