Шекеринска со писмо до членките на НАТО: Барам поддршка Македонија да добие покана за членство - А1он
Почетна Актуелно Шекеринска со писмо до членките на НАТО: Барам поддршка Македонија да добие покана за членство
Актуелно

Шекеринска со писмо до членките на НАТО: Барам поддршка Македонија да добие покана за членство

24/06/2018 - 10:52 1,293 прегледи
Шекеринска со писмо до членките на НАТО: Барам поддршка Македонија да добие покана за членство