Макрон: Да се воведат санкции за земјите членки на ЕУ кои не примаат бегалци - А1он
Почетна Свет Макрон: Да се воведат санкции за земјите членки на ЕУ кои не примаат бегалци
Свет

Макрон: Да се воведат санкции за земјите членки на ЕУ кои не примаат бегалци

23/06/2018 - 19:20 110 прегледи
Макрон: Да се воведат санкции за земјите членки на ЕУ кои не примаат бегалци