(ВИДЕО) Арсовски: Фактот што Коѕијас не ословува со Северномакедонци, а Заев молчи е доказ дека се откажал и од идентитетот - А1он
Почетна Актуелно (ВИДЕО) Арсовски: Фактот што Коѕијас не ословува со Северномакедонци, а Заев молчи е доказ дека се откажал и од идентитетот
Актуелно

(ВИДЕО) Арсовски: Фактот што Коѕијас не ословува со Северномакедонци, а Заев молчи е доказ дека се откажал и од идентитетот

22/06/2018 - 14:14 1,088 прегледи
(ВИДЕО) Арсовски: Фактот што Коѕијас не ословува со Северномакедонци, а Заев молчи е доказ дека се откажал и од идентитетот