Турската влада одби германски набљудувач од ОБСЕ да ги набљудува изборите - А1он
Почетна Регион Турската влада одби германски набљудувач од ОБСЕ да ги набљудува изборите
Регион

Турската влада одби германски набљудувач од ОБСЕ да ги набљудува изборите

21/06/2018 - 18:58 216 прегледи
Турската влада одби германски набљудувач од ОБСЕ да ги набљудува изборите