Директорите на гостиварските училишта ја обвинија локалната власт дека не им префрла пари за сметки - А1он
Почетна Македонија Директорите на гостиварските училишта ја обвинија локалната власт дека не им префрла пари за сметки
Македонија

Директорите на гостиварските училишта ја обвинија локалната власт дека не им префрла пари за сметки

21/06/2018 - 17:39 300 прегледи
Директорите на гостиварските училишта ја обвинија локалната власт дека не им префрла пари за сметки