Познатиот археолог Захи Хавас ги посети Стоби и неготинскиот музеј - А1он
Почетна Култура Познатиот археолог Захи Хавас ги посети Стоби и неготинскиот музеј
Култура

Познатиот археолог Захи Хавас ги посети Стоби и неготинскиот музеј

21/06/2018 - 17:35 1,894 прегледи
Познатиот археолог Захи Хавас ги посети Стоби и неготинскиот музеј