Маршик: Очекувам Македонија и Албанија да почнат преговори за членство за време на австриското претседавање - А1он
Почетна Македонија Маршик: Очекувам Македонија и Албанија да почнат преговори за членство за време на австриското претседавање
Македонија

Маршик: Очекувам Македонија и Албанија да почнат преговори за членство за време на австриското претседавање

21/06/2018 - 17:32 210 прегледи
Маршик: Очекувам Македонија и Албанија да почнат преговори за членство за време на австриското претседавање