Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран - А1он
Почетна Свет Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран
Свет

Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран

21/06/2018 - 14:07 60 прегледи
Меркел: Потребни се мерки против „агресивните тенденции“ на Иран