Јапонија ги укинува вежбите за евакуација при евентуален ракетен напад од Северна Кореја - А1он
Почетна Свет Јапонија ги укинува вежбите за евакуација при евентуален ракетен напад од Северна Кореја
Свет

Јапонија ги укинува вежбите за евакуација при евентуален ракетен напад од Северна Кореја

21/06/2018 - 11:17 19 прегледи
Јапонија ги укинува вежбите за евакуација при евентуален ракетен напад од Северна Кореја