(ВИДЕО) СИЕР: Градоначалникот на Кавадарци треба да се срами да излезе пред вработените на ФЕНИ поради неговото барање - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) СИЕР: Градоначалникот на Кавадарци треба да се срами да излезе пред вработените на ФЕНИ поради неговото барање
Видео

(ВИДЕО) СИЕР: Градоначалникот на Кавадарци треба да се срами да излезе пред вработените на ФЕНИ поради неговото барање

20/06/2018 - 19:13 2,516 прегледи
(ВИДЕО) СИЕР: Градоначалникот на Кавадарци треба да се срами да излезе пред вработените на ФЕНИ поради неговото барање