СДСМ: Договорот е патриотски чин, ВМРО-ДПМНЕ да излезе од матрицата на поделби и деструкција - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Договорот е патриотски чин, ВМРО-ДПМНЕ да излезе од матрицата на поделби и деструкција
Македонија

СДСМ: Договорот е патриотски чин, ВМРО-ДПМНЕ да излезе од матрицата на поделби и деструкција

20/06/2018 - 10:43 154 прегледи
СДСМ: Договорот е патриотски чин, ВМРО-ДПМНЕ да излезе од матрицата на поделби и деструкција