Мендух Тачи се состана со тројцата пратеници на Европскиот парламент - А1он
Почетна Македонија Мендух Тачи се состана со тројцата пратеници на Европскиот парламент
Македонија

Мендух Тачи се состана со тројцата пратеници на Европскиот парламент

20/06/2018 - 09:53 142 прегледи
Мендух Тачи се состана со тројцата пратеници на Европскиот парламент